Vastaa kyselyymme ja voita ACO Sun -aurinkosuojatuotteita

Mitä ihmissuhdeaiheita toivoisit Kotilääkäriin? Lähetä ehdotuksesi tai kommenttisi alla olevalla lomakkeella, niin osallistut ACO Sun -aurinkosuojatuotteiden arvontaan.

Onko sinulla haastava elämäntilanne, johon kaipaat asiantuntijan, kuten psykologi tai henkisen valmentajan neuvoja? Kerro tarinasi ja kysymyksesi ja ilmoita myös yhteystietosi, niin voimme ottaa yhteyttä. Viestit käsittelemme luottamuksellisesti ja mikäli tarinasi päätyy lehdessä julkaistavaksi, saat kertoa tarinasi nimettömänä.

Lähetäthän viestisi 11.5.2021 mennessä.

Arvomme kaikkien osallistujien kesken ACO Sun -tuotepaketin, joka sisältää seuraavat tuotteet:
Intolerance Lotion SPF50-aurinkovoide, joka suojaa ihoa auringon aiheuttamalta ihoärsytykseltä sekä rauhoittaa auringossa ärtynyttä ihoa ja kosteuttava aurinkovoide sopii erityisesti henkilöille, joilla on aurinkoihottumaa tai aurinkoallergiaa; Ato-ProtectLotion SPF50+ on syväkosteuttava ja kehitetty erityisesti kuivalle ja atooppiselle iholle; Protect Water SPF25 -aurinkosuojasuihke on vesimäisen läpikuultava, kevyt ja kosteuttava, joka imeytyy nopeasti ja tahmaamatta; Kids Active Roll-on SPF 50+ -aurinkovoide on erityisesti lapsille kehitetty ja pakattu kätevään roll-on -pulloon sekä Soothing After Sun Gel Cream -geelivoide, joka virkistää, viilentää ja rauhoittaa auringon rasittamaa ihoa ja palauttaa ihon kosteustasapainon. Arvomme kolme 85 euron arvoista palkintopakettia.

  • Vastanneiden nimi- ja osoitetietoja voidaan käyttää ja luovuttaa suoramarkkinointitarkoituksiin henkilötietolain mukaisesti. Lisätietoja Otavamedia Oy:n rekisteriselosteesta.
  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.
Teksti: Kotilääkäri

Kommentit

Oma kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *