Vastaa kyselyymme ja voita Arbutin-ihonhoitotuotteita

Mitä liikuntalajeja sinä harrastat talvisin? Kerro meille kokemuksesi tai vinkkisi liikuntalajeista alla olevalla lomakkeella. Arvomme kaikkien osallistujien kesken Arbutin-ihonhoitotuotteita.

Detria Arbutin® on laadukas, puhtaasta Lapin luonnosta voimansa saava hajusteeton ihonhoitosarja, joka vähentää punoitusta ja vahvistaa herkkää couperosa-ihoa. Lisäksi tuotteet ehkäisevät ja korjaavat ikääntymisen merkkejä sekä suojaavat UV-säteiltä. Sarjan teho perustuu sianpuolukasta eristetyn arbutiinin ja mustikan polyfenolisten yhdisteiden hoitavaan vaikutukseen. Koska luonnon arbutiini on lisäksi tehokas melaniinituotannon estäjä, sitä käytetään myös maksaläiskien ehkäisemiseen ja vaalentamiseen. Palkintopaketti sisältää seerumin, päivä- ja yövoiteen sekä silmänympärysgeelin. Arvomme kaksi 130 euron arvoista palkintopakettia.

Lähetäthän viestisi 9.2.2021 mennessä.

  • Vastanneiden nimi- ja osoitetietoja voidaan käyttää ja luovuttaa suoramarkkinointitarkoituksiin henkilötietolain mukaisesti. Lisätietoja Otavamedia Oy:n rekisteriselosteesta.
  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.
Teksti: Kotilääkäri

Kommentit

Tarpeellinen palkinto useimmille.

Oikein hyvä juttu.

Toimiva konsepti

Oma kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *