Vastaa kyselyymme ja voita Boreaksen jalkojenhoitotuotteita

Oletko sinä miettinyt vähentäväsi sokerin käyttöä tai oletko jo karsinut sokerin ruokavaliostasi? Lähetä meille kommenttisi tai vinkkisi alla olevalla lomakkeella, niin osallistut Boreaksen jalkojenhoito tuotepaketin arvontaan.

 

Palkintopaketti sisältää neljä laadukasta Boreas -tuotetta. Jalkavoide riittoisassa pumppupullossa, Intensive Care -voide, joka on suunniteltu erityisen kuivalle ja karhealle iholle. Molemmat sopivat myös diabeetikoille. Tuotepaketissa myös Kuolleen Meren virkistävä jalkakylpysuola  ja kovettumien hiontaan tehokas, mutta hellävarainen hohkakivi. Arvomme neljä 50 euron arvoista palkintopakettia.

Lähetäthän kommenttisi 13.4.2021 mennessä.

  • Vastanneiden nimi- ja osoitetietoja voidaan käyttää ja luovuttaa suoramarkkinointitarkoituksiin henkilötietolain mukaisesti. Lisätietoja Otavamedia Oy:n rekisteriselosteesta.
  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.
Teksti: Kotilääkäri

Kommentit

ei ole muuta sanottavaa

kun on tottunut jo kauan sitten kahvin ja teen juontiin ilman sokeria ja vähentänyt muutenkin sokerin käyttöä, ei siinä ole ongelmaa ,ne herkkuhetket joskus vaikka jäätelöä kyllä kärsii syödä, niin ei makeaa kaipaa

sokeriton ruokavalio kiloja karisee huomaamatta ja esim.jäätelö maistuu ajoittain hyvältä kun sitä ei syö joka päivä..sokeria vähän päivittäin ei haittaa ruuissa mutta suuressa määrin tuo kaikille probleemeja..kun sokerittomaan tai vähän sokeria päivittäin tottuu ei sitä kaipaa suuria määriä..tulee liikaa energiaa ja sen kuluttaminen voi olla hankalaa.

Ihmisten pitäis muistaa että sokerit on elintärkeitå ihmisen hyvivoinnille oikein annoksin nautittuna päivittäin. Jokainen elävä olento ja kasvikin maailmassa tarvii sokeria terveeseen eloon.

Se on kyllä ikävää, että saamme huomaamattamme paljon piilosokeria. Kuka niitä pieniä tekstejä jaksaa lukea, joissa pitoisuudet ilmoitetaan. Syön paljon kokojyvä- ja ruisleipää, niistäkin pitäisi valita vähäsokerisimmat.

elintarviketeollisuus ja reseptit käyttävät aivan liikaa sokeria valmisruuissa ja resepteissä

olen karsinut kaiken turhan sokerin ruokavaliostani. En ole kymmeniin vuosiin lisännyt kahviin, teehen tai kaakaoon sokeria. Pyrin kaikessa välttämään turhaa sokeria tai makeutusaineita.

Oma kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *