Vastaa kyselyymme ja voita Clarinsin aurinkosuojatuotteita

Kilpailu on päättynyt!

Miten sinä olet viettänyt tätä poikkeuksellista korona-aikaa? Mitä hyvää ja positiivista olet keksinyt, vai oletko kenties aloittanut jotain uutta korona-aikana? Arvomme kaikkien vastaajien kesken Clarinsin aurinkosuojatuotteita.

Clarinsin auringolta suojaavat tuotteet sisältävät Sun Filter -yhdisteen, joka koostuu tehokkaista suojista UVA- ja UVB-säteiden haitallisia vaikutuksia vastaan. Sun Care Water Mist SPF 50+ on vartalon iholle ja hiuksille tarkoitettu aurinkosuojasuihke, joka levittyy iholle ja hiuksiin tasaisena suihkepilvenä. Invisible Sun Care Stick SPF 50 on herkästi palaville sekä runsaasti auringonvalolle altistuville ihoalueille tarkoitettu aurinkosuojapuikko. SOS Sunburn Soother Mask on auringon oton jälkeen käytettävä geelivoidenaamio, joka sulautuu ihoon ja viilentää punoittavaa kuumottavaa ihoa. Palkintopaketin arvo on noin 90 euroa. Arvomme kaksi palkintoa.

Lähetäthän vastauksesi 9.6.2020 mennessä.

  • Vastanneiden nimi- ja osoitetietoja voidaan käyttää ja luovuttaa suoramarkkinointitarkoituksiin henkilötietolain mukaisesti. Lisätietoja Otavamedia Oy:n rekisteriselosteesta.
  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.
Teksti: Kotilääkäri

Kommentit

Oikein ihania lukuhetkiä

Oma kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *