Vastaa kyselyymme ja voita Eva Solon pressotermospannu

Kilpailu on päättynyt!

Mitä haluaisit tietää painonhallinnasta? Vaivaako sinua jokin painoon ja painonhallintaan liittyvä kysymys, johon kaipaisit vastausta? Lähetä meille kysymyksesi alla olevalla lomakkeella 13.11.2018 mennessä. Arvomme kaikkien kysymyksiä lähettäneiden kesken Eva Solon Nordic Kitchen pressopannun.

Teräksen ja puun liitto – Nordic Kitchen pressopannussa yhdistyvät viileän tyylikäs rosteri ja lämmin tammi. Pressopannussa on myös termos-ominaisuus: pannussa on tuplaseinärakenne ja vakuumi, joten kahvi säilyy pitkään lämpimänä. Materiaali: harjattu ruostumaton teräs, kahva tammea. 100% tipaton kaatonokka. Tilavuus 1,0 l. Kannu on käsinpestävä puuosien takia, mutta männän voi pestä koneessa. Mitat: korkeus 18 cm x Ø 10,5 cm. Arvomme kaksi 100 euron arvoista pannua.

  • Vastanneiden nimi- ja osoitetietoja voidaan käyttää ja luovuttaa suoramarkkinointitarkoituksiin henkilötietolain mukaisesti. Lisätietoja Otavamedia Oy:n rekisteriselosteesta.
  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.
Teksti: Kotilääkäri

Kommentit

Painonhallinta pudotuksen jälkeen haastavaa. Keinoja elämäntapamuutokseen tarvitaan.

Suklaahimosta olen päässyt eroon 🙂 Minulle sanoi lääkäri, että voin syödä vain tummaa suklaata, vaikka yhden palan joka päivä. Koska en tummasta suklaasta tykkää, on suklaa jäänyt lähes kokonaan pois. Olen siitä tosi tyytyväinen 🙂 🙂 🙂 .

On hirveää, kun iltapalan jälkeen aivot viestivät, että nappaas vielä pari keksiä, jonka jälkeen etsintä vasta alkaa, vaikka huushollissa ei pitäisi olla mitään hyvää suuhunpantavaa, niin kuitenkin löytyy näkkileipää, kaurahiutaleita, piimää …

Oma kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *