Vastaa kyselyymme ja voita Kerasilk -hiustenhoitotuotteita

Kilpailu on päättynyt!

Mitä liikuntaharrastuksia sinulla on kesällä? Vai jäävätkö harrastukset kesätauolle ja nautit kesästä muilla tavoin? Kerro meille ja osallistut Kerasilk -hiustenhoitotuotteiden arvontaan.

Kerasilk Revitalize Nourishing -sarjan tuotteet on suunniteltu kuivalle ja herkälle hiuspohjalle. EXFOLIATING PRE-WASH –kuorinnan jälkeen NOURISHING SHAMPOO puhdistaa hellävaraisesti, jonka jälkeen REBALANCING SCALP FOUNDATION aktivoi ja hoitaa hiuspohjaa valmistaen seerumeita varten. Arvomme kaksi 166 euron arvoista hoitosettiä.

Lähetäthän vastauksesi 16.7.2019 mennessä.

  • Vastanneiden nimi- ja osoitetietoja voidaan käyttää ja luovuttaa suoramarkkinointitarkoituksiin henkilötietolain mukaisesti. Lisätietoja Otavamedia Oy:n rekisteriselosteesta.
  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.
Teksti: Kotilääkäri

Kommentit

Kesä on ihanaa aikaa. Ei tarvitse pukea niin paljon ja autollakin voi lähteä silloin kun haluaa, ei tarvise etukäteen lämmittää autoa kuten talvella.

Ihanaa, kesä on täällä ☀️

Markkinavoimat lataavat, vuodenaikoihin liikaa odotuksia, mikä aiheuttaa sen, että ne menevät nopeasti ohitse. Hetkessä elämällä, saa kesästäkin enemmän elämyksiä.

Minulle taas kevät ja syksy ovat parhaita vuodenaikoja, Ei liian kylmää, ei liian kuumaa. Auringon säteily ei ole liian voimakasta, kelit eivät ole liukkaat. Tuollainen 10 – 15 asteen lämpötila sopii parhaiten meikäläiselle.

Kesä on vuoden parasta aikaa

Oma kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *