Vastaa kyselyymme ja voita Omronin verenpainemittari

Mitä haluaisit tietää nivelvaivoista ja niiden hoidosta? Vaivaako sinua jokin niihin liittyvä kysymys tai kokemus, johon kaipaisit vastausta? Lähetä kysymyksesi alla olevalla lomakkeella. Arvomme kaikkien osallistujien kesken Omronin verenpainemittarin.

Omron M7 Intelli IT mittarissa on AFib sydämen rytmihäiriön (eteisvärinän) tunnistin. Mittari tekee automaattisesti kolme peräkkäistä mittausta ja näyttää niiden keskiarvon. Jos eteisvärinän mahdollisuus on olemassa, näkyviin tulee eteisvärinän ilmaisimen symboli. Laite on validoitu ja hyväksytty käytettäväksi myös diabeetikoilla, raskaana olevilla sekä raskausmyrkytyksen aikana. Verenpainemittarissa on bluetooth ominaisuus. OMRON connect älypuhelinsovellus muodostaa yhteyden laitteeseen ja näyttää mittaustulokset, mittaushistoriadiagrammit ja keskiarvot selkeästi. Mobiilisovellus iPhone ja Android laitteisiin. Omron Intelli Wrap mansetti on uusinta tarkkuusteknologiaa ja mittausalue jatkuu koko olkavarren ympäri. Mansettia ei käytännössä voi kiinnittää väärin. Arvomme kaksi 129 euron arvoista palkintoa.

Lähetäthän kysymyksesi 13.7.2021 mennessä.

  • Vastanneiden nimi- ja osoitetietoja voidaan käyttää ja luovuttaa suoramarkkinointitarkoituksiin henkilötietolain mukaisesti. Lisätietoja Otavamedia Oy:n rekisteriselosteesta.
  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.
Teksti: Kotilääkäri

Kommentit

Toivottavasti nimi- ja osoitetietoja ei julkaista.

Oma kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *