Vastaa kyselyymme ja voita Skincityn ihonhoitotuotteita

Mitä haluaisit tietää sydämen rytmihäiriöistä? Vaivaako sinua jokin rytmihäiriöihin liittyvä kysymys tai kokemus, johon kaipaisit vastausta? Lähetä kysymyksesi alla olevalla lomakkeella 6.1.2021 mennessä, niin osallistut Skincity skincare -ihonhoitotuotepaketin arvontaan.

Skincity skincare -tuotepaketissa on seuraavat tuotteet: Voidemainen puhdistustuote, jonka täyteläinen balmi sulaa iholla kevyeksi öljyksi ja on ihanteellinen kuivalle ja herkälle iholle tai kaksoispuhdistuksen ensimmäiseksi vaiheeksi kaikille ihotyypeille. Vaahtoava puhdistustuote kasvoille, joka poistaa meikin, talin sekä lian kuivattamatta tai ärsyttämättä ihoa. Täyteläinen kasvovesi kosteuttaa, rauhoittaa ja tasapainottaa ihoa. Hoitava seerumi, joka kosteuttaa ja rauhoittaa ihoa sekä tasoittaa sen sävyä ja rakennetta ja hoitaa, juonteita, laajentuneita ihohuokosia sekä heikentynyttä ihon suojakerrosta. Ravitseva 24h-voide normaalille ja kuivalle iholle, joka vähentää kuivuutta ja kiristävää tunnetta ja estää kuivuuden haitumista iholta. Hiuspanta, jolla voit suojata hiuksesi päivittäisen ihonhoitorutiinin aikana. Materiaali on pehmeä mikrofleece.

Arvomme kolme 105 euron arvoista palkintopakettia.

  • Vastanneiden nimi- ja osoitetietoja voidaan käyttää ja luovuttaa suoramarkkinointitarkoituksiin henkilötietolain mukaisesti. Lisätietoja Otavamedia Oy:n rekisteriselosteesta.
  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.
Teksti: Kotilääkäri

Kommentit

Oma kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *