Vastaa kyselyymme ja voita Vichy Neovadiol -ihonhoitotuotteita

Kilpailu on päättynyt!

Kaipaatko ohjeita laihduttamiseen vai osaatko pudottaa liikakilot itse? Lähetä kommenttisi alla olevalla lomakkeella. Arvomme kaikkien osallistujien kesken Vichy Neovadiol -sarjan tuotteita.

Vichy Neovadiol -ihonhoitosarja on tarkoitettu käytettäväksi sekä vaihdevuosien aikana että niiden jälkeen. Neovadiol-tuotteet vahvistavat ihoa ja vaikuttavat ikääntymisen merkkeihin antamalla iholle kosteutta ja ravinteita sekä tekemällä ihosta täyteläisemmän ja kimmoisamman. Uusi ihoa kirkastava ja elävöittävä Neovadiol Rose Platinium -yövoide vahvistaa, kosteuttaa ja kiinteyttää ihoa unien aikana. Kaulaa ja rintakehää pingottava ja ravitseva sekä leukalinjaa terävöittävä Neovadiol Phytosculpt Neck & Face Contours -voide lisää ihon kimmoisuutta ja täyteläisyyttä. Arvomme kolme 87 euron arvoista palkintopakettia.

Lähetäthän kommenttisi 26.11.2019 mennessä.

  • Vastanneiden nimi- ja osoitetietoja voidaan käyttää ja luovuttaa suoramarkkinointitarkoituksiin henkilötietolain mukaisesti. Lisätietoja Otavamedia Oy:n rekisteriselosteesta.
  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.
Teksti: Kotilääkäri

Kommentit

Kotilääkäri antaa aina uutta tietoa, jota ei olisi edes osannut odottaa.

Ihanan rentouttavaa lukea lehteä. Mielenkiintoiset artikkelit ja paljon asiaa. Lehden voi ottaa aina uudestaan ja uudestaan lesille.

Todella paljon mielenkiintoisia ja tärkeitä artikkeleita tässä numerossanne. Olen ollut erittäin tyytyväinen lehteenne.

Oma kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *