Vastaa kyselyymme ja voita Weledan tuotteita

Kilpailu on päättynyt!

Mistä aihealueista haluaisit lukea enemmän? Kuulemme mielellämme toiveesi ja kehitysehdotuksesi. Kerro meille mielipiteesi Kotilääkäri-lehdestä alla olevalla lomakkeella.

Arvomme kaikkien vastanneiden kesken Weledan Pomegranate -ihonhoitotuotteita. Elvyttävä Granaattiomena-suihkuvoide pesee lempeästi ihoa kuivattamatta. Antioksidanttinen granaattiomenan siemenöljy ja kosteutta säilyttävät makadamiapähkinä- ja seesamöljy ravitsevat ja pehmentävät ihoa. Granaattiomena-vartaloemulsion aprikoosinkiviöljyä ja sheavoita sisältävä koostumus tekee ihosta silkkisen pehmeän. Pehmeä tuoksu tulee appelsiineista, davanasta ja santelipuusta. 24h Roll-On Deodorant sopii kaikenikäisille naisille, jotka haluavat luonnollisen deodorantin. Deodorantissa on mieto tuoksu, joka syntyy luonnollisista eteerisistä appelsiinin, davanan ja vaniljan öljyistä. Yhden palkintopaketin arvo on noin 51 euroa. Arvomme neljä palkintoa.

  • Vastanneiden nimi- ja osoitetietoja voidaan käyttää ja luovuttaa suoramarkkinointitarkoituksiin henkilötietolain mukaisesti. Lisätietoja Otavamedia Oy:n rekisteriselosteesta.
  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Lähetäthän kommenttisi 11.12.2018 mennessä.

Teksti: Kotilääkäri

Kommentit

Kotilääkärissä on monipuolisia ja kiinnostavia kirjoituksia.

Kotilääkäri on hyvä lehti kaikin puolin

On hyvä lehti on paljon hyvää luettavaa

Olisi hyvä lukea endometrioosista enemmän jos siitä saisi jutun lehteen

Oma kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *