Voita Clinique iD -tuotesarjan kasvojenhoitotuote Kotilääkäri 4/2019 -kilpailussa

Kun olet lukenut Kotilääkäri 4/2019 -lehden läpi, toivomme sinun kertovan meille, mikä oli lehden paras juttu. Arvomme kaikkien vastanneiden kesken Clinique iD -tuotesarjan Jelly + Active Cartridge Concentrate – Uneven Skin Tone -kasvojenhoitotuotteen.


Arvomme Clinique iD -tuotesarjan Jelly + Active Cartridge Concentrate – Uneven Skin Tone -kasvojenhoitotuotteen. Tuotteen kirkas ja kevyt, öljytön geeli ­
kosteuttaa ihoa. Japaninkarhunputkijuuriuute kirkastaa ja tasoittaa ihonsävyä. Arvomme kolme 62 euron ­arvoista tuotetta.

Lähetäthän vastauksesi 14.5.2019 mennessä.

Pahoittelut. Tämä lomake ei ole enää saatavilla.

 

Teksti: digilehti

Kommentit

AINOA lehti jota luen elämässäni, heh.

virkisty heinäkasassa oli hyvä faktapitoinen ja asiaa kattava artikkeli, joka
pistää eläkeläsenkin matkainnostuksen vipattamaan, jos vain olisi rahaa.

Paras juttu oli ” virkisty heinäkasassa” eli kertomus Dolomiiteilla trekkauksesta. Selkeä, innostava artikkeli ja hyvät kuvat – teki mieli lähteä reissuun samantien.

Kyllä oli taas paljon luettavaa ja nimenomaan asiaa!Vaikea oli valita parasta mutta juttu Mika Tonderista oli niin koskettava ja mielen sairauksista pitäisi enemmänkin vielä tänäkin päivänä puhua/kirjoittaa että ihmiset ymmärtäisivät sairauksista että sairaus voi olla muutakin kuin fyysistä! Hyvää jatkoa Mikalle ja perheellensä! Hyvä kun jatkoin tilaustani!!! ”pirre”

Luettu kannesta kanteen.

Juttuaihetta käsiteltiin monipuolisesti ja mielenkiintoisesti.

koko lehti hyvä

Hienoa, kun kerrotte uusista harrastusmahdollisuuksista ja kaikkein tärkeintä, mitkä hyödyt siitä saa. Myös kenelle sopii vaikka onkin kaikenlaisia ”kremppoja” iän mukana tullut jo.

Erittäin hyvä artikkeli.

Oma kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *