Voita Diego dalla Palma Milano -sarjan ihonhoitotuotteita

Kilpailu on päättynyt!

Kaikkien vastan­neiden kesken arvomme Diego dalla Palma Milano -sarjan ihonhoitotuotteita, jotka soveltuvat kaikille ihotyypeille. Petal Glow Age -tuotelinjan kasvovoide, seerumi sekä naamiohoito täytelöittää, tasoittaa ja kirkastaa ihoa. Tuotteiden teho perustuu hyaluronihappoa ja damaskosken ruusua sisältävään Jalurose`CPX -yhdisteeseen, joka stimuloi ihosolujen aineenvaihduntaa, lisää kollageenin ja hyalu­ronihapon tuotantoa, saaden ihon näyttämään kiinteämmältä, kuulaalta, kosteutetulta ja tasaiselta. Arvomme kaksi 145 euron arvoista palkintopakettia.

Lähetä vastauksesi 12.5.2020 klo 24 mennessä.

Pahoittelut. Tämä lomake ei ole enää saatavilla.

Teksti: digilehti

Kommentit

Minusta 12 x tarkkana luomen kanssa oli tärkeä kirjoitus auringonpalvojille. Itse en ole koskaan ottanut aurinkoa maaten jossakin, koska se on niin tylsää. Luulen, että normaali ulkonaliikkuminen kesällä keskivartalo suojattuna on riittävä keino saada vitamiinit talteen. Nykyisin on pakko pitää kesähattuakin, kun en kestä auringon suoraa valoa päähäni.

Voimaa käsivarsiin osio oli mielestäni paras lehdessä, koska tänä päivänä tuo liikkuminen ja oman kehon lihaskunto jää vähän retuperällä. Muutoin koronasta on jo niin paljon samanlaista juttua, ettei sairaanhoitajien ym. tilanne ole siitä miksikään hyväksi muuttunut.

” Teemme kaikkemme, mitä tehtävissä on” . Kirjoitus oli hyvin ajankohtainen meille kaikille. elämme kaikki kyseisen taudin varjoissa eristettynä ja toivomme että emme sairastuisi.

Juttu lääkkeettömistä helpotuksista erilaisiin päänsärkyihin oli hyvä, mielestäni ehkä tämänkertaisen lehden paras. Myös teho-osaston hoitaja/pääluottamusmiehen haastatteluun perustuva juttu oli hyvin tehty.

Oma kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *