Voita ihonhoitotuotteita Kotilääkäri 9/2019 -kilpailussa!

Kun olet lukenut Kotilääkäri 9/2019 -lehden läpi, toivomme sinun kertovan meille, mikä oli lehden paras juttu. Arvomme kaikkien vastanneiden kesken Skin Treatin -ihonhoitotuotteita.

Kilpailu on päättynyt!

Arvomme Skin Treatin -ihonhoitotuotteita. Tehokas ja monitoiminen Multi-Action Face Cleanser -puhdistusaine on kuin puhdistus ja kasvovesi samassa tuotteessa: Se poistaa kasvoilta lian ja vedenkestävänkin meikin, mutta pitää ihon kosteutettuna. Tehokosteuttava ja kiinteyttävä Hydra-Infused Face Elixir -seerumi elävöittää välittömästi sameaa ihoa neljän erilaisen hyaluronihappomolekyylin avulla. Ravitseva ja korjaava Strengthening Oil Face Elixir -kasvoöljy vahvistaa ihon suojamuuria ja imeytyy nopeasti ihoon. Rahoittava ja punaisuutta vähentävä Redness Relief Face Elixir -seerumi sopii herkälle ja ärtyneelle iholle. Uudistava ja kuoriva 10 Min AHA+BHA+PHA Acid Face Mask -naamio on kolmea eri happoa sisältävä tehohoito samean ja velton tuntuiselle iholle. Palkintopaketti sisältää edellä mainitut uutuustuotteet ja lisäksi Skin Treatin pienen valkoisen kasvopyyhkeen läpinäkyvässä säilytyspussissa. Arvomme kolme 120 euron arvoista palkintopakettia.

Lähetäthän vastauksesi 26.11.2019 mennessä.

Pahoittelut. Tämä lomake ei ole enää saatavilla.

Teksti: Kotilääkäri

Kommentit

Niin osuva ja toivoa antava artikkeli, joka koskettaa juuri omaa elämää.Kiitos!

Hyvää tietoa kuinka voi elää Hyvää elämää rintasyövän kanssa.

Toivoa antava. Itselleni ajankohtainen, koska miniäni on juuri käynyt hoitoja läpi.

Tarina kertoi miten joku ihminen voi selvitä syöpä diagnoosin jälkeen .Pelko , hoidot ja epävarmuus kaikesta. Positiivisuus ja siitä ilon löytyminen tulevaisuuteen. Toivoa on aina . Tsemppiä kaikille !

Oma kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *