Voita nahkakassi Kotilääkäri 2/2021 -kilpailussa

Kaikkien vastan­neiden kesken arvomme nahkakassin, joka on kätevä niin treenikassina kuin viikonloppukassina. Kassin sisä­puolella on kaksi lokeroa, joista toinen on vetoketjullinen.
Ulkosivulla on pieni vetoketjutasku. Laukussa on myös säädettävä ja irroitettava olkahihna. Laukun koko on 45 x 21 x 36 cm. Arvomme kaksi 199 euron arvoista palkintoa.

Lähetä vastauksesi 9.3.2021 klo 24 mennessä

Pahoittelut. Tämä lomake ei ole enää saatavilla.

Teksti: digilehti

Kommentit

Jumppaan säännöllisesti, joten Tehoa hengitykseen -vinkit tulivat tarpeeseen sopivina rentoutuskeinoina.

Kotilääkäri 2/2021 oli todella monipuolinen tietopaketti. Parasta juttua oli vaikea valita, mutta ”Tartunnan kanssa täytyy vain elää” oli aihe, josta ei paljoa puhuta, siksi valitsin sen. Kiitos hyvästä, monipuolisesta ja luotettavasta lehdestä!

tarpeellinen aihe,usein oletus on toisinpäin

Merenneito juttu oli mukava, olen itse sitä jo jokusen vuoden harrastanut, kipinä lähti siitä, kun lapseni oli vauvauinnissa. Ohjaaja veti myös merenneitouinteja tytöille, ja oli mahdollisuus päästä kokeilemaan pyrstöä, se vei sitten mennessään. Forssassa alkoi aikuisille kurssi ja menin heti mukaan, kävin myös muualla workshopeissa, kun oli mahdollista. Ja sitten nälkä kasvoi niin, että kävin myös merenneito-ohjaajakurssin, nyt vaan odottelen, koska pääsisi taas uimaan! 🙂

Vaikka oli kyseesä vakava, elinikäinen sairaus naisella, hän pystyi kokoamaan itsensä ja elämään täyttä elämää.
Lisää tällaisia juttuja, ne rohkaisevat tavallisia ihmisiä. teidän lehti on hyvä, ostan aina irtonumeroita, koska en eläkeläisenä pysty niitä tilaamaan.

Asiallinen ja kattava tietopaketti rytmihäiriöstä.

hyvää kevättä !

Oma kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *