Voita Peltosen pitokarvasukset Kotilääkäri 1/2019 -kilpailussa

Kun olet lukenut Kotilääkäri 1/2019 -lehden läpi, toivomme sinun kertovan meille, mikä oli lehden paras juttu. Arvomme kaikkien vastanneiden kesken Peltonen SkinPro -pitokarvasukset.

Peltonen Rottefella SkinPro -pitokarvasukset on tehty Suomessa ja ne on kunto-ja aktiivihiihtäjälle erinomaisesti sopiva suksi, jonka Aircell Aviflex -rakenne on täsmällinen ja kevyt. Rottefella Xcelerator Pro classic -side on tehty perinteiseen hiihtoon. Sen QuickLock-pikasäätö toimii myös MOVE-säätimen kanssa ja antaa näin vielä enemmän säätövaraa suksenkäyttäjälle. Rottefella MOVE-säätimellä voit siirtää sidettä neljään eri asentoon ja säätimellä voit kääntää siteen etuosan säädintä, ja suksen luisto-ominaisuudet paranevat tai vastaavasti voit lisätä pito-ominaisuuksia. Suksen Aircell Aviflex -rakenne on täsmällinen ja kevyt.
Merkitsethän lomakkeelle myös pituutesi ja painosi. Näin suksien valmistaja valitsee juuri sinulle sopivan suksiparin, mikäli voitat arvonnassa. Arvomme yhden 519 euron arvoisen suksipaketin.

Lähetäthän vastauksesi 12.2.2019 mennessä.

  • Vastanneiden nimi- ja osoitetietoja voidaan käyttää ja luovuttaa suoramarkkinointitarkoituksiin henkilötietolain mukaisesti. Lisätietoja Otavamedia Oy:n rekisteriselosteesta.
  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.
Teksti: Kotilääkäri

Kommentit

Kyllä tekisi terää päästä tällä painolla hiihtelemään jälleen uusilla suksilla…tykkään.

aaa

Oma kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *