Voita ulkoilujalkineet Kotilääkäri 10/2017 -äänestyksessä

Kilpailu on päättynyt!

Kun olet lukenut Kotilääkäri 10/2017 -lehden läpi, toivomme sinun kertovan meille, mikä oli lehden paras juttu. Vastanneiden kesken arvomme Merrell Moab FST Thermo Ice -vedenpitävät pitopohjajalkineet.

Jalkineiden päällinen nahkaa ja hengittävää verkkoneulosta. Täysin vedenpitävä M-Select DRY kalvorakenne, jossa myös teipatut saumat. Sisäosassa lämmin fleecevuori. Anatomisesti muotoillut EVA-pohjalliset ja välipohjassa Nylon-vahvike tukevoittamassa askellusta. Nastattomalla pohjalla on hyvä pito erityisesti jäisellä vesikelillä. Naisten koot 36-42 ja miesten 40-50. Merkitse alla olevaan lomakkeeseen valitsetko naisten vai miesten jalkineet, ja jalkineiden koko, jos voitat palkinnon. Arvomme kaksi kenkäparia. Yhden kenkäparin arvo on 190 euroa.

Lähetäthän vastauksesi 14.11.2017 mennessä.

 

 

Teksti: Kotilääkäri

Kommentit

Juttu kertoo siitä kuinka häpeällistä on puhua perheessä alkoholin runsaasta käytöstä. Tämä asia koskettaa hirveän monia perheitä.

Syvääluotaava ja ajatuksia herättävä omakohtainen kertomus puheviasta ja sen monesta ulottuvuudesta. Tarpeellinen peilaus itse kullekin elämänmittaisesta matkasta eheytymisen kautta itsensä hyväksymiseen ja uskosta omiin vahvuuksiin.

Aiheellinen juttu, itse työskentelen avokonttorissa, ja välillä ei pysty keskittymään omiin työtehtäviin kun on niin kova hälinä ympärillä. Huomaa myös että iltaisin on tosi väsynyt kun pitää oikein skarpata että pystyy keskittymään oleelliseen.

Oma kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *