Voita V 10 Plus -ihonhoitosarjan tuotteita Kotilääkäri 4/2018 -kilpailussa

Kilpailu on päättynyt!

Kun olet lukenut Kotilääkäri 4/2018 -lehden läpi, toivomme sinun kertovan meille, mikä oli mielestäsi lehden paras juttu. Arvomme kaikkien vastanneiden kesken V 10 Plus -apteekkisarjan ihonhoitotuotteita.

V 10 Plus Pycnogenol Seerumi ennaltaehkäisee ihon ikääntymistä. Dermatologisesti testattu, ei sisällä: parabeeneja, keinotekoisia väriaineita, mineraaliöljyjä tai hajusteita, joten tuote sopii herkimmällekin iholle. Soothing Cleansing Milk puhdistaa kasvot 
hellävaraisesti. Mieto sitruunaruohon tuoksu. Arvomme kaksi 120 euron arvoista palkintopakettia.

Lähetäthän vastauksesi 15.5.2018 mennessä.

Teksti: Kotilääkäri

Kommentit

Kotilääkärit vastaavat: Luettuani sain moneen kysymykseen vastauksen. Haluaisin kysyä minäkin miksi Puhdas+caps kollageeni & biotiini 4kapselia päivässä aiheutti minulle pahoinvoinnin tunteen. Pidin taukoa, koska kuulin, että se voi johtua sinkistä. Aloitin käytön uudelleen 2 kapselilla päivässä tämä aiheutti pohkeisiin ja polviin särkyä. Minulla on tekonivelet molemmissa polvisssa ja suonikohjuja pohkeissa. Lisäksi on vielä kihti, mutta se on pysynyt viitearvoissa. Kihtilääkettä en nykyisin ole käyttänyt. Onko mitään muuta gollageenia tarjolla kuin kalagollageeni.

Oma kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *